Home Chatgpt Näin ChatGPT-4 käyttää 100 dollaria kryptokaupassa
Chatgpt

Näin ChatGPT-4 käyttää 100 dollaria kryptokaupassa

Tässä artikkelissa kuvataan, miten OpenAI:n luoma ChatGPT-4 -niminen tekoälymalli käytti 100 USD kryptovaluuttakauppaan ja kirjasi kaupankäyntiprosessin ja tulokset.

ChatGPT-4 on uudenlainen tekoälymalli, jonka on suunnitellut OpenAI ja joka on erittäin hyvä luonnollisen kielen käsittelyssä ja ymmärtämisessä. Tässä kaupassa ChatGPT-4 kommunikoi Krakenin kryptovaluuttakauppapaikan API:n kanssa ja suoritti useita kauppatoimintoja. ChatGPT-4 käytti alkuperäistä sijoitusta 100 USD kauppaan ja suoritti useita kaupankäyntitransaktioita neljän päivän aikana.

Kaupankäynnin aikana ChatGPT-4 käytti erilaisia strategioita, kuten markkinatilauksia, rajaustilauksia ja stop-loss-tilauksia. ChatGPT-4 valitsi useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinin, Ethereumin ja Dogecoinin. Kaupankäyntiprosessin aikana ChatGPT-4 noudatti riskienhallintaperiaatteita ja valvoi riskiä ja sijoitussuhteita jokaisessa transaktiossa.

Lopulta ChatGPT-4 tuotti voittoa 4,14 USD tai 4,14% kokonaisinvestoinnista 100 USD. Tämä kaupankäyntiprosessi osoittaa tekoälyn potentiaalin kryptovaluuttakaupassa ja miten teknologiaa voidaan käyttää riskien hallintaan ja voiton saavuttamiseen kryptovaluuttamarkkinoilla.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

AI-kvantitatiivisen kaupankäynnin “ChatGPT”: Ingsai Crypto Trading Bot

Oletko kuullut ChatGPT:stä? Tämä uskomaton koneoppimismalli on vallannut maailman myrskyn lailla, mullistaen...

Top 7 yritystä, jotka ovat ottaneet käyttöön GPT-4:n

GPT-4 on OpenAI:n kehittämä uusin luonnollisen kielen käsittelymalli. Se on transformer-pohjainen neuroverkko,...