Home Chatgpt Top 7 yritystä, jotka ovat ottaneet käyttöön GPT-4:n
Chatgpt

Top 7 yritystä, jotka ovat ottaneet käyttöön GPT-4:n

GPT-4 on OpenAI:n kehittämä uusin luonnollisen kielen käsittelymalli. Se on transformer-pohjainen neuroverkko, joka on suunniteltu generoimaan ihmismäistä tekstiä. Malli on koulutettu miljardien sanojen aineistolla ja se voi generoida realistista ja yhtenäistä tekstiä. Tähän mennessä GPT-4 on otettu käyttöön useiden yritysten toimesta, mukaan lukien Microsoft, Google, Facebook, Amazon ja IBM. Nämä yritykset käyttävät GPT-4:ää parantaakseen käännösjärjestelmiään, chatbottejaan ja digitaalisia avustajiaan. Tässä artikkelissa tarkastelemme top 7 yritystä, jotka ovat ottaneet käyttöön GPT-4:n.

Be My Eyes

Be My Eyes: Tämä näkövammaispalvelu käyttää nyt GPT-4:ää ja vision API:a vastatakseen kysymyksiin, jotka vaihtelevat yksinkertaisesta tekstilukemisesta mielenkiintoisempiin kysymyksiin, kuten paidan valitsemisesta. Tällä hetkellä tämä on ainoa vision API -kumppani, ja mielestäni tämä on täydellinen valinta. Se voi todella muuttaa ihmisten elämää. Be My Eyes on erinomainen esimerkki siitä, miten tekoälyä voidaan käyttää positiivisesti ihmisten elämään. GPT-4:n ja vision API:n avulla näkövammaiset voivat nyt käyttää tietoa ja palveluita, joita ei aiemmin ollut saatavilla, mikä voi parantaa merkittävästi heidän elämänlaatuaan.

Stripe

Stripe käyttää GPT-4:ää monimutkaisten sivustojen jäsentämiseen ja dokumentointikysymyksiin vastaamiseen. GPT-4 on OpenAI:n kehittämä huippuluokan kielimalli, joka ymmärtää luonnollista kieltä ja generoi ihmismäisiä vastauksia. Käyttämällä GPT-4:ää Stripe voi tarjota tarkkoja ja hyödyllisiä vastauksia käyttäjilleen, parantaen heidän kokemustaan ​​alustalla.

Morgan Stanley

Morgan Stanley sisäinen tekninen tukitiimi käyttää myös GPT-4:ää, mutta on tärkeää, että paljon tietoa on poimittu strukturoimattomista asiakirjoista, joita upotus-rajapinta etsii, ja GPT-4 vastaa jo niihin. Tämä tarkoittaa sitä, että GPT-4 on osoittautunut arvokkaaksi työkaluksi Morgan Stanleyn sisäisten teknisen tuen prosessien tehostamisessa, ja sillä on potentiaalia parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta koko organisaatiossa. On kuitenkin tärkeää jatkaa sen suorituskyvyn seuraamista ja sopeuttamista sen käyttöön tarpeen mukaan optimaalisten tulosten varmistamiseksi.

Khan Academy

Khan Academy tarjoaa sinulle GPT-4:n avulla varustetun chatbotin, joka voi vastata kotitehtäviäsi koskeviin kysymyksiin tai luennoilla näkemiisi asioihin. Lisäksi se voi antaa sinulle vinkkejä ongelman ratkaisemiseksi, jos et tiedä, miten sitä lähestyä. Chatbot on käytettävissä 24/7, mikä tekee siitä opiskelijoille kätevän avunlähteen milloin tahansa. Se myös seuraa edistymistäsi ja ehdottaa henkilökohtaisia harjoitustehtäviä, joiden avulla voit parantaa ymmärrystäsi aiheesta.

Islannin hallitus

Kaikki Islannissa puhuvat englantia ja islannin kieli on hitaasti kuolemassa pois. Lisäksi yhteistyön kuvaus on hieman käsittämätön, mutta periaatteessa he haluavat hienosäätää mallin niin, että se ymmärtää islantia paremmin, voi kääntää siitä ja voi työskennellä sen kanssa NLP:ssä ja NLU:ssa. Tämä yhteistyö on tärkeä islannin kielen säilyttämiseksi ja varmistamiseksi, että se jatkaa osana Islannin kulttuuriperintöä. Se myös mahdollistaa paremman viestinnän ja ymmärryksen islannin ja englannin puhujien välillä, mikä voi vaikuttaa positiivisesti eri aloihin, kuten matkailuun ja liiketoimintaan.

Duolingo

Duolingo GPT-4:n kanssa selittää sinulle virheesi (mahdollisuudella kysyä kysymyksiä!) ja toimii keskustelukumppanina jokapäiväisissä keskusteluissa, kuten kahvin tilaamisessa. Duolingo-esimerkki on oikein, koska se on hyvin lähellä sitä, mitä ihmiset tarvitsevat oppiakseen kieliä. Uskon, että kieliä käsittelevät mallit seuraavien 10 vuoden aikana muuttavat koulutusta ja opetusta paljon. Voimakkaammin kuin kurssi teki, ja ehkä jopa voimakkaammin kuin painettu kirja teki. GPT-4:n integroinnin avulla Duolingo pystyy tarjoamaan henkilökohtaista palautetta ja sopeutumaan jokaisen yksittäisen käyttäjän oppimistyyliin, mikä tekee kielten oppimisesta tehokkaampaa ja tehokkaampaa. Tämä teknologia voi mullistaa kielten opetuksen tarjoamalla opiskelijoille osallistavamman ja vuorovaikutteisemman kokemuksen.

Salesforce

Salesforce käyttää myös GPT-4:ää uuden Einstein Assistantin käyttövoimana, joka on digitaalinen assistentti, joka auttaa käyttäjiä heidän työssään. Assistentti on saatavilla Salesforce:n maksullisessa chat-sovelluksessa. GPT-4 on edistyksellinen kielimalli, joka ymmärtää luonnollista kieltä ja generoi ihmismäisiä vastauksia. GPT-4:n integroinnin myötä Einstein Assistantin odotetaan tarjoavan tarkempia ja henkilökohtaisempia suosituksia käyttäjille.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

AI-kvantitatiivisen kaupankäynnin “ChatGPT”: Ingsai Crypto Trading Bot

Oletko kuullut ChatGPT:stä? Tämä uskomaton koneoppimismalli on vallannut maailman myrskyn lailla, mullistaen...

Näin ChatGPT-4 käyttää 100 dollaria kryptokaupassa

Tässä artikkelissa kuvataan, miten OpenAI:n luoma ChatGPT-4 -niminen tekoälymalli käytti 100 USD...