Home Kryptovaluutta Top 6 kryptovaluutan passiivitulovirran generaattoria vuodelle 2023.
Kryptovaluutta

Top 6 kryptovaluutan passiivitulovirran generaattoria vuodelle 2023.

Passiivinen tulo viittaa ansaita rahaa hankkeista, joissa henkilö ei ole aktiivisesti mukana. Kryptovaluutan maailmassa on useita mahdollisuuksia passiivisen tulon luomiseen, joista yksi on suosittu strategia “HODLing”. Tämä tarkoittaa digitaalisen omaisuuden ostamista odotuksella, että sen arvo kasvaa ajan myötä ja pitämällä sitä kuuden kuukauden ja viiden vuoden ajan.

Tämän sijoituksen aikana henkilön ei tarvitse aktiivisesti osallistua kryptovaluuttamarkkinoille tai tehdä usein kauppoja. Sen sijaan heidän tarvitsee vain säilyttää digitaalinen omaisuus turvallisessa lompakossa, mieluiten ei-säilytyslompakossa. Ei-säilytyslompakot antavat henkilön säilyttää yksityisen avaimensa henkilökohtaisessa laitteessaan, antaen heille täyden hallinnan digitaalisesta omaisuudestaan. Toisaalta säilytyslompakossa kolmas osapuoli hallitsee yksityistä avainta.

On tärkeää pitää mielessä, että vaikka HODLing saattaa vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta passiivisen tulon generoimiseksi, sillä on omat riskinsä. Voitot eivät ole taattuja ja on mahdollista menettää rahaa. Siksi on tärkeää tutkia huolellisesti ja harkita kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja ennen kuin tekee mitään sijoituspäätöksiä. Lisäksi eri strategioiden ja lähestymistapojen, kuten panostamisen tai osallistumisen tuottojen viljelyyn, yhdistäminen voi auttaa hajauttamaan salkkua ja mahdollisesti minimoimaan riskin.

Tapoja ansaita passiivisia kryptovaluutan tuloja

1 Sijoita tekoälyn kryptovaluutan kaupankäyntirobottiin

Tekoälykaupankäyntirobotit ovat edistyneitä tietokoneohjelmia, jotka on suunniteltu arvioimaan dataa ja ennustamaan hintatrendejä kryptovaluuttamarkkinoilla. Ne käyttävät erilaisia algoritmeja ja teknisiä indikaattoreita tekemään tietoon perustuvia kaupankäyntipäätöksiä, auttaen sijoittajia vähentämään riskiä ja lisäämään voittoja. Voit valita parhaan kryptovaluuttakaupan robotin investoidaksesi Ingsai Bot.

Mikä on Ingsai Bot?

Ingsai on Yhdysvalloissa sijaitseva rahoituspalveluyritys, joka on tunnettu asiantuntemuksestaan korkean taajuuden ja algoritmisen kaupankäynnin alalla sekä ammattimaisesta alustastaan kvantitatiivisten strategioiden kehittämiseen. Yhtiön omistama kvantitatiivinen kaupankäyntistrategia, joka hiottiin vuonna 2021, on tuottanut poikkeuksellisia tuloksia todellisilla markkinoilla. Ingsai on tavoitteellisesti hakemassa rahoitusta vuonna 2023 ja julkistamassa lippulaivatuotteensa, Ingsai AI Botin, korkean taajuuden kvantitatiivisen strategian.

Ingsai Bot on alusta, joka on omistettu kvantitatiivisten kaupankäyntistrategioiden kehittämiselle ja toimittamiselle. Se hyödyntää tekoälyteknologian voimaa tarjotakseen luotettavia ja kannattavia kaupankäyntivaihtoehtoja kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraten tarkasti reaaliaikaista markkinadataa ja poimien arvokkaita näkemyksiä uutisartikkeleista ja muista tekstipohjaisista tiedoista luonnollisen kielenkäsittelyn avulla, Ingsai Bot voi nopeasti reagoida markkinoiden vaihteluihin ja toteuttaa kannattavampia kauppoja. Lisäksi botti jatkuvasti parantaa kaupankäyntistrategioitaan syväoppimisalgoritmien avulla, varmistaen niiden kestävyyden ja tehokkuuden.

Ingsai Botin käyttömahdollisuudet

1 Päivittäinen tasainen tulo Ingsai Bot lupaa tarjota 3,3% päivittäistä tuottoa, mikä voi kaksinkertaistaa sijoituksesi kuukaudessa. Tämä on loistava päivittäinen tuotto verrattuna muihin tekoälykryptovaluuttakaupankäyntibotteihin.

2 Houkutteleva suositteluprogramma Ingsai Bot tarjoaa houkuttelevan suositteluprogramman, jossa käyttäjät voivat ansaita 10% provision kustakin suosittelusta, joka tehdään heidän ainutlaatuisen kutsukoodinsa kautta.

3 Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä Ingsai Bot on helppo käyttää, ja sillä on yksinkertainen yhden klikkauksen asennusprosessi strategioiden ja parametrien valitsemiseksi. Se on myös saatavilla mobiililaitteilla, mikä mahdollistaa kätevän kaupankäynnin liikkeellä ollessa.

2 Proof-of-Stake (PoS) -sijoittaminen

Proof-of-stake on konsensusmekanismi, jota käytetään lohkoketjuverkoissa hajautettuun transaktioiden validointiin. Sen sijaan, että luotettaisiin keskusviranomaisiin, kuten pankkeihin, lohkoketjut käyttävät yhteisölähtöistä lähestymistapaa, jossa osallistujat valitaan validoinnin tekijöiksi ja heitä palkitaan panostuksensa perusteella. Tullakseen validoinnin tekijäksi käyttäjien on talletettava tai sijoitettava verkon omaa digitaalista omaisuutta. Vastineeksi he ansaitsevat korkoa sijoituksilleen.

PoS-sijoittaminen tarjoaa passiivisen tulon mahdollisuuden digitaalisten omaisuuserien haltijoille, mutta siihen liittyy myös teknisiä vaatimuksia. Niille, jotka eivät ole teknisesti päteviä validoinnin tekijöiksi, he voivat delegoida panoksensa muille, jotka ovat. Vaikka delegaattorit saavat pienemmän palkkion verrattuna validointin tekijöihin, he voivat silti ansaita passiivista tuloa ilman, että heidän tarvitsee käsitellä sijoittamisen teknisiä näkökohtia.

On useita PoS-lohkoketjuja harkittavaksi, kuten Cardano, Ethereum 2.0, Polkadot ja Solana. Lisäksi on olemassa sijoituspalveluita, jotka helpottavat käyttäjien osallistumista sijoittamiseen tallettamalla vain murto-osan vaaditusta omaisuuserien määrästä. Esimerkiksi sen sijaan, että talletettaisiin vähimmäismäärä 32 ETH:ta, joka vaaditaan validointin tekijäksi tulemisessa Ethereum 2.0 -lohkoketjussa, käyttäjä voi käyttää kolmannen osapuolen sijoituspalvelua ja tallettaa vain 5 ETH:a.

3 Korkoa tuottavat digitaalivarastosuudet

Korkoa tuottavat digitaalivarastosuudet ovat kätevä ja tuottoisa tapa ansaita passiivista tuloa kryptovaluuttaharrastajille. Sijoittamalla käyttämättömät digitaalivarastonsa näihin tileihin, käyttäjät voivat ansaita kiinteää korkoa varoilleen, kuten perinteisessä säästötilissä. Näitä tilejä tarjoavat erilaiset kryptovaluuttapalveluntarjoajat, kuten Nexo, Celsius Network, SwissBorg ja BlockFi.
Toisin kuin perinteiset säästötilit, korkoa tuottavat digitaalivarastosuudet on suunniteltu erityisesti tukemaan kryptovaluuttatalletuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat ansaita korkoa digitaalisista varoistaan ilman, että niitä tarvitsee muuntaa fiat-valuutaksi. Ansaittu korko voidaan maksaa päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai vuosittain riippuen kyseisestä korkoa tuottavasta tilistä ja tarjotusta korkoprosentista.

Toinen etu korkoa tuottavissa digitaalivarastosuudessa on niiden kätevyys. Sijoittamalla varansa näihin tileihin, kryptovaluuttaharrastajat voivat välttää jatkuvan kryptovaluuttamarkkinoiden seuraamisen vaivan ja sen sijaan ansaita passiivista tuloa ilman aktiivista kaupankäyntiä. Lisäksi nämä tilit tarjoavat usein korkeampia korkoprosentteja verrattuna perinteisiin säästötileihin, mikä tekee niistä houkuttelevamman vaihtoehdon passiivisen tulon ansaitsemiseksi.

4 Lainananto passiivisen tulon ansaitsemistapana

Lainananto on yleistynyt valinta niille, jotka etsivät passiivista tuloa kryptovaluuttamaailmassa, ja sekä keskitetyt että hajautetut vaihtoehdot ovat saatavilla. Tässä on neljä tärkeintä lainanantajastrategiaa, joita harkita:
Vertaislainaaminen: Tämän vaihtoehdon avulla voit määrittää omat ehtosi, kuten lainattavan summan ja halutun koron. Alusta sopii sinut yhteen lainanottajien kanssa, samalla tavalla kuin P2P-kaupankäyntialustat sopivat ostajat ja myyjät yhteen. Sinun on kuitenkin ensin talletettava digitaaliset varasi alustan huollettavaan lompakkoon.

Keskitetty lainaaminen: Tämä strategia perustuu kolmannen osapuolen lainainfrastruktuuriin, jossa korkotaso ja sitoutumisaika ovat kiinteät. Samanlainen kuin P2P-lainaaminen, sinun on siirrettävä kryptovaluuttasi lainausalustalle aloittaaksesi korkotuoton ansaitsemisen. Hajautettu tai DeFi-lainaaminen: Tämä vaihtoehto mahdollistaa lainapalveluiden suorittamisen suoraan lohkoketjussa ohjelmoitavien ja itsestään suorittavien sopimusten kautta. Tässä strategiassa ei ole välikäsiä, mikä antaa sinulle enemmän hallintaa lainaehtojesi suhteen. Marginaalilainaaminen: Tällä strategialla voit lainata kryptovaluuttasi kauppiaille, jotka haluavat vahvistaa kaupankäyntiasemaansa lainatuilla varoilla. Kryptovaluutan vaihtopaikat hoitavat yleensä suurimman osan työstä puolestasi.

5 Pilvilouhinta: Vaihtoehto perinteiselle kryptovaluutan louhinnalle

Kryptovaluutan louhinta, eli prosessi, jossa osoitetaan vaatimuksen oikeutus validatorina (tai louhijana) ratkaisemalla monimutkaisia matemaattisia arvoituksia, voi olla aikaa vievää ja teknistä. Siksi jotkut sijoittajat valitsevat pilvilouhinnan, jossa he maksavat kolmannelle osapuolelle teknisen louhintaprosessin hoitamisesta. Tämä sisältää maksun louhintakoneiden vuokraamisesta tai ostamisesta pilvilouhintapalveluntarjoajalta ja sitten päivittäisen ylläpitomaksun louhintalaitteiden hallitsemiseksi.
Kuitenkin pilvilouhinta liittyy merkittäviin riskeihin, koska tässä toimialassa on ollut useita huijaustapauksia. Siksi on tärkeää tutkia perusteellisesti ja suorittaa asianmukainen due diligence ennen tämän vaihtoehdon valitsemista.

6 Yield Farming: Mahdollisuus Passiiviselle Krypto-tulolle

Yield farming on ainutlaatuinen ja innovatiivinen tapa ansaita passiivista krypto-tuloa hajautetun rahoituksen (DeFi) tilassa. Se hyödyntää hajautettujen pörssien voimaa, joissa kaupankäynti tapahtuu älykkäiden sopimusten yhteistyön ja likviditeetin tarjoajien tarjoaman likviditeetin avulla. Tämä poistaa välittäjien, kuten välittäjien, tarpeen ja mahdollistaa käyttäjien käydä kauppaa likviditeetin tarjoajien tallettamilla varoilla likviditeettialtaissa. Palkkiona panoksestaan likviditeetin tarjoajat saavat osuuden altaassa tuotetuista kaupankäyntimaksuista.
Osallistuaksesi yield farmingiin, sinun on ensin tultava likviditeetin tarjoajaksi (LP) DeFi-pörssissä, kuten Uniswapissa, Aavessa tai PancakeSwapissa. Ansaitaksesi maksuja sinun on talletettava tietty suhde kahta tai useampaa digitaalista omaisuutta likviditeettialtaaseen. Esimerkiksi ETH / USDT-altaan likviditeetin tarjoamiseksi sinun on talletettava sekä ETH- että USDT-tokenit.

Kun olet tallettanut likviditeettisi, hajautettu pörssi siirtää LP-tokenit sinulle, jotka edustavat osuuttasi likviditeettialtaassa lukituista varoista. Voit sitten panostaa näitä LP-tokeneja tuetuissa hajautetuissa lainausalustoissa ja ansaita lisäkorkoa, mikä mahdollistaa kahden erillisen korkotason ansaitsemisen yhdellä talletuksella.

On tärkeää huomata, että yield farming liittyy omiin riskeihinsä ja epävarmuustekijöihinsä. On suositeltavaa tehdä perusteellinen tutkimus ja hakea ammattitaitoista ohjausta ennen tämän sijoitusmatkan aloittamista.

Tässä oppaassa esitellyt potentiaaliset passiivisen tulon lähteet kryptoilla edustavat vain murto-osaa erilaisista vaihtoehdoista, jotka ovat käytettävissä. On tärkeää pitää mielessä, että kaikki nämä mahdollisuudet sisältävät sisäänrakennettuja riskejä ja on olennaista suorittaa perusteellinen tutkimus, hakea neuvoja pätevältä taloudelliselta asiantuntijalta ja harkita huolellisesti sijoitustavoitteitasi ennen päätöksen tekemistä.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Top 5 kirjaa lohkoketjun oppimiseen

Lohkoketjuteknologia on yksi aikamme vaikuttavimmista teknologioista, joka tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla....

Ingsai Bot -arvostelu: Onko se legitiimi kaupankäyntiratkaisu vuodelle 2023?

Ingsai Bot Ingsai Finance on Yhdysvalloissa toimiva rahoituspalveluyritys, joka on erikoistunut korkeataajuus-...

Ingsai Botin laillisuuden tutkiminen: Kattava arvostelu vuodelta 2023

Ingsai Finance on Yhdysvalloissa sijaitseva taloudellisten palveluiden yritys, joka on erikoistunut korkean...

Robotti kauppaa kryptovaluutoilla – uusi sijoitusvaihtoehto

Digitaalisen valuuttamarkkinoiden jatkuva kehitys on lisännyt sijoittajien kiinnostusta kryptovaluuttakauppaan. Viime aikojen sijoitustrendeissä...