Home Kryptovaluutta Top 5 tekoälypohjaista kryptovaluutan kaupankäyntibottia (huhtikuu 2023)
Kryptovaluutta

Top 5 tekoälypohjaista kryptovaluutan kaupankäyntibottia (huhtikuu 2023)

Tekoälyn (AI) hyödyntäminen kryptovaluuttojen kaupankäynnissä on tuonut kaksi merkittävää etua: automatisoinnin ja tietojen analysoinnin. Kaupankäynnin bottien käyttö on nykyään yleistä kryptovaluuttasijoittajien keskuudessa, jotta ostojen ja myyntien tekeminen teknisten indikaattoreiden perusteella olisi sujuvaa, kuten perinteisessä AI-pörssikaupassa.

Yksi kryptovaluuttojen kaupankäynnin keskeisistä haasteista on 24/7-markkina saatavuus, joka edellyttää jatkuvaa kaavioiden seurantaa mahdollisten kauppojen jättämiseksi väliin. Tämä on johtanut AI-krypto-kaupankäyntibottien kasvavaan suosioon.

Nämä botit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja poistavat tarpeen laajoihin tutkimuksiin eri strategioista ja parametreista. Ne ovat myös erinomainen vaihtoehto aloitteleville kauppiaille, jotka haluavat päästä kryptovaluuttamarkkinoille hyödyntämään kannattavia strategioita ilman ammattitaitoa.

AI-kryptovaluuttakaupan kasvava suosio on johtanut kaupankäyntibottien tulvaan markkinoilla. Tässä on katsaus joistakin parhaista AI-kryptovaluuttakaupan boteista, jotka ovat saatavilla.

1 Ingsai Bot

Ingsai on Yhdysvalloissa toimiva taloudellinen palveluyritys, joka on erikoistunut korkean taajuuden ja algoritmisen kaupankäynnin lisäksi tarjoamaan alustaa ammattimaiselle kvantitatiivisen strategian kehittämiselle. Sen innovatiivinen kvantitatiivinen kaupankäyntistrategia, joka kehitettiin vuonna 2021, on saavuttanut vaikuttavia tuloksia reaalimaailman markkinasovelluksissa. Vuonna 2023 Ingsai aikoo turvata rahoituksen ja lanseerata lippulaivatuotteensa, Ingsai AI Bot -sovelluksen, korkean taajuuden kvantitatiivisen strategian.

Ingsai Bot on alusta, joka keskittyy kvantitatiivisen kaupankäynnin strategian kehittämiseen ja palveluihin hyödyntäen tekoälyteknologiaa tehokkaiden ja luotettavien kaupankäyntistrategioiden tarjoamiseksi kryptovaluuttasijoittajille. Analysoimalla reaaliaikaista markkinadataa ja saamalla arvokkaita oivalluksia uutisartikkeleista ja muista tekstipohjaisista lähteistä luonnollisen kielen prosessoinnin kautta, Ingsai Bot pystyy nopeasti sopeutumaan muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja tekemään kannattavampia kauppoja. Lisäksi Ingsai Bot optimoi jatkuvasti kaupankäyntistrategioitaan syväoppimisalgoritmien avulla, varmistaen niiden pitkäaikaisen tehokkuuden.

Ingsai Botin käyttämisen edut

Päivittäinen tasainen tulo
Ingsai Bot lupaa tarjota päivittäisen tuoton 3,3 %, joka voi kaksinkertaistaa sijoituksesi kuukaudessa. Tämä on suuri päivittäinen tuotto verrattuna muihin tekoälykryptovaluuttakaupankäyntiboteihin.

Houkutteleva suositteluohjelma
Ingsai Bot tarjoaa houkuttelevan suositteluohjelman, jossa käyttäjät voivat ansaita 10 %:n provisiota jokaisesta suosittelusta, jonka he tekevät ainutlaatuisen kutsukoodinsa kautta.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
Ingsai Bot on helppo käyttää, ja siinä on yksinkertainen yhden napsautuksen asennusprosessi strategioiden ja parametrien valitsemiseksi. Se on myös saatavilla mobiililaitteissa, mikä mahdollistaa kätevän kaupankäynnin liikkeellä ollessa.

2 Pionex

Pionex on innovatiivinen kauppapaikka, joka tarjoaa käyttäjilleen useita bot-vaihtoehtoja. Jotkut huomionarvoisimmista boteista ovat:
Grid Trading Bot – tämä mahdollistaa kryptovaluutan kaupankäynnin määritellyssä vaihteluvälissä hyödyntämällä automatisoituja kauppabotteja, jotka ostavat alhaalta ja myyvät korkealta 24/7. Sinun tarvitsee vain asettaa kauppaväli.

DCA (Dollar Cost Averaging) Bot – myös nimeltään Martingale Bot, se on rakennettu perinteisen martingaali-strategian ytimeen, joka sisältää sijoitusten vähitellen kasvattamisen laskusuhdanteessa keskimääräisen omistuskustannuksen alentamiseksi.

Rebalancing Bot – ihanteellinen niille, jotka ovat optimistisia useiden kolikoiden suhteen ja tavoittelevat pitkäaikaista arvonnousua, rebalancing bot mahdollistaa helpon hallinnan omistuksille.

Yksi kätevimmistä Pionexin ominaisuuksista on, että sinun ei tarvitse yhdistää ulkoisiin pörssiin API:en kautta. Kaikki kaupankäynti tapahtuu alustan sisällä, ja muita bot-vaihtoehtoja on runsaasti valittavaksi.

3 Mizar – Automaattinen kryptovaluuttojen kaupankäynnin ratkaisu
Mizar on huippuluokan kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta, joka yksinkertaistaa kauppojen hallinnointia, optimointia ja automatisointia. Hyvästit loputtomille tunteja kestäville kaavioseurannalle ja tervetuloa tehokkaampaan ja kannattavampaan kaupankäyntikokemukseen.
Mizarilla on mahdollisuus osallistua kopiokauppaan. Sijoita vain strategioihin tai signaaleihin, jotka ovat kokeneiden kauppiaiden tarjoamia, ja katso, kuinka kaupankäyntisi heijastavat heidän menestystään. Toisaalta voit perustaa omia automatisoituja kaupankäyntibotteja ja nauttia 24/7 kryptovaluuttojen kaupankäynnistä. Ja jos muut käyttäjät kopioivat kauppasi kopiokaupan ominaisuuden kautta, voit ansaita passiivista tuloa.

Mizar tarjoaa myös edistyneitä ominaisuuksia, kuten Take Profit, Stop Loss ja Trailing, jotka minimoivat riskit ja maksimoivat voitot. Lisäksi Dollar Cost Averaging (DCA) -botti mahdollistaa riskitasosi hallinnan. Tämä automatisoitu ohjelma sijoittaa kryptovaluuttaan ennalta määritellyin väliajoin, pyrkien parantamaan aloitushintaa ajan myötä ja vähentämään yhden yksittäisen aseman avaamisen riskiä.

Mizarin käytön tärkeimmät edut ovat:

Ei kuukausimaksuja tai ennakkomaksuja
Helppokäyttöiset yhden napsautuksen botit ja kopiokauppa voittojen jakamisella
DCA-botit ja älykäs kaupankäyntiterminaali
Paperikauppatili, jolla voit testata strategioita riskittömästi

4 Cryptohopper
Cryptohopper on huippusuorittava AI-kryptovaluutan kaupankäyntirobotti, joka tekee kaupankäynnistä helpompaa ja tehokkaampaa. Monipuolinen alusta tarjoaa kattavan valikoiman palveluita, mukaan lukien kopiointipalvelu, sosiaalinen kaupankäynti, sijoitusportfoliohallinta ja paljon muuta.

Cryptohopper käy kauppaa suurimmissa kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, ja se on yhteensopiva jopa 75 kryptovaluutan ja yhdeksän pääpörssin, kuten Binance, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Cryptopia, Huobi ja Poloniex, kanssa. CryptoHopperin erottuva piirre on ilmaisten kaupankäyntirobottien saatavuus, mikä mahdollistaa käyttäjien omien robottien luomisen ja testaamisen.

Puoliautomaattinen kaupankäyntirobotti eliminioi ihmisten tunteet ja taipumukset ja perustuu sen sijaan teknisiin algoritmeihin ja ohjelmoituihin kaupankäyntistrategioihin. Alusta tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupankäyntityökaluja, kuten robottien takaisintestausta, tallennettavia malleja, trailing stop -toimintoa ja mukautettavia indikaattoreita. Se on käyttäjäystävällinen, ja sen verkkopohjainen käyttöliittymä on helppo navigoida. Kaupankäyntirobotin voi asettaa automaattiseen kaupankäyntiin 24/7, ja käyttäjät voivat hyödyntää algoritmista ja sosiaalista kaupankäyntiä.

Alustalla on myös poikkeuksellinen asiakastuki, jossa tukitiimi on valmiina käsittelemään kaikki mahdolliset ongelmat. Hyvä asiakastuki on olennainen osa mitä tahansa kryptovaluutan kaupankäyntirobottia, ja CryptoHopper täyttää tämän vaatimuksen.

Joitakin CryptoHopperin tärkeimmistä eduista ovat:

Laaja valikoima työkaluja
Intuitiivinen käyttöliittymä
Suuri pörssi- ja kryptovaluuttayhteensopivuus
Asiakastuki

5 Bitsgap

Bitsgap on tehokas tekoälykryptovaluutan kaupankäyntibotti, joka tarjoaa monia toimintoja yhdessä kätevässä paikassa. Voit yhdistää kaikki pörssisi yhteen paikkaan ja käyttää sitä monin tavoin, mukaan lukien strategioiden helppo toteutus ja edistyneiden bottien suorittaminen useilla alustoilla samanaikaisesti.

Bitsgapin avulla voit vertailla hintoja eri digitaalisten valuuttojen markkinoilla, käydä kauppaa ja vaihtaa pörssejä, seurata sijoituksiasi ja testata strategioita demotilillä. Se on integroitu 30 eri pörssiin, mukaan lukien suosituimmat, kuten Binance, Kraken ja Bitfinex, ja tarjoaa pääsyn yli 10 000 kryptovaluutan kauppapariin ja erilaisiin teknisiin indikaattoreihin strategioiden kehittämiseksi.

Bitsgapin helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee automaattisen kaupankäynnin saavutettavaksi sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Yksi bottien huippuominaisuuksista on sen kyky jakaa sijoitukset suhteellisesti valitsemassasi vaihteluvälissä, mikä mahdollistaa pienien, usein toistuvien voittojen tekemisen jokaisella markkinan liikkeellä. Tilaukset suoritetaan ja uusia tilauksia asetetaan, kun hinta saavuttaa halutun vaihteluvälin.

Tässä ovat Bitsgapin tärkeimmät edut:

Bitsgap demotili
Integraatio 30 eri pörssiin
Yli 10 000 kryptovaluutan kauppaparia
Sijoitusten suhteellinen jakaminen

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Top 5 kirjaa lohkoketjun oppimiseen

Lohkoketjuteknologia on yksi aikamme vaikuttavimmista teknologioista, joka tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla....

Ingsai Bot -arvostelu: Onko se legitiimi kaupankäyntiratkaisu vuodelle 2023?

Ingsai Bot Ingsai Finance on Yhdysvalloissa toimiva rahoituspalveluyritys, joka on erikoistunut korkeataajuus-...

Ingsai Botin laillisuuden tutkiminen: Kattava arvostelu vuodelta 2023

Ingsai Finance on Yhdysvalloissa sijaitseva taloudellisten palveluiden yritys, joka on erikoistunut korkean...

Robotti kauppaa kryptovaluutoilla – uusi sijoitusvaihtoehto

Digitaalisen valuuttamarkkinoiden jatkuva kehitys on lisännyt sijoittajien kiinnostusta kryptovaluuttakauppaan. Viime aikojen sijoitustrendeissä...